Nanny Basis 2017-09-15T14:45:31+00:00

Nanny Basis

Bij deze service heeft u geen recht op kinderopvangtoeslag. De Nanny’s bij deze service voldoen niet aan de wet kinderopvang.

De Nanny is verantwoordelijk voor de verzorging van de kinderen en geeft hen een gevoel van veiligheid en geborgenheid. De Nanny haalt en brengt de kinderen naar school, peuterspeelzaal of andere activiteiten. De Nanny zorgt ervoor dat de kinderen hun dagelijkse ritme houden en liefdevol worden opgevangen. Op het moment dat u niet thuis bent, is de Nanny de professionele kracht die uw gezin draaiend houdt.

Nanny Basis selectie
Bij de Nanny Service Basis verzorgt Nanny Service Nederland de werving en selectie. Na dat u akkoord gaat met de offerte zetten wij een vacature voor u uit, gespitst op uw gezin. Nanny Service Nederland selecteert een aantal kandidaten, welke hebben gereageerd op de vacature en nodigt hen uit voor een gesprek. Van iedere kandidaat wordt een profiel gemaakt en deze worden aan u voorgelegd. U kunt zelf bepalen met welke nanny’s u wilt kennis maken. Zodra u een nanny heeft gekozen stoppen de diensten van Nanny Service Nederland. Samen met de nanny bepaalt u het tarief en de tijden.

Nanny Basis abonnement
Het is ook mogelijk om Nanny Basis structureel een vaste aantal uren per week in te zetten. De Nanny verzorgt dan de opvang aan huis, waarbij u geen recht heeft op kinderopvang toeslag. De selectie van een Nanny Basis is zeer uitgebreid met referenties.

Voor de Nanny Basis gelden aangepaste tarieven variërend tussen de €10,- en €13,- per uur.

Indien u geïnteresseerd bent in deze vorm van opvang willen wij u vragen een interesseformulier in te vullen. Wij zullen dan op de korte termijn met u contact opnemen. Uiteraard kunt u ook met ons contact opnemen om een aanvraag te doen of voor verdere informatie. De kosten van de verschillende services vindt u onder tarieven.

Deel deze pagina via social media

Deel deze pagina met een vriend