Tarieven Nanny Service Nederland

Nanny Deluxe met recht op kinderopvangtoeslag

Werving en selectiekosten € 149,- eenmalig
Bemiddelingskosten: € 245,- eenmalig

In de Regio Noord Nederland(Groningen, Friesland en Drenthe) worden €100,- werving en selectiekosten gehanteerd, daarnaast zijn de bemiddelingskosten tijdelijk verlaagd naar €100,-. Neem snel contact op voor een Nanny aan huis. 

Wil je met jouw Nanny overstappen van een ander bureau naar ons bureau, dan betaal je geen werving en selectiekosten en geen bemiddelingskosten

Actie 2020

Als jij je samen met jouw Nanny bij ons inschrijft, vragen wij geen bemiddelingskosten voor de inschrijving in het Landelijk Register Kinderopvang. Wij komen bij je langs en verzorgen de volledige aanmelding van de Nanny. Daarnaast verzorgen wij de aanvraag van de VOG en de EHBO van de Nanny en checken we haar referenties. Vraag naar de voorwaarden.

Onze all-in advies tarieven per gezin, voor Nanny Deluxe (met recht op kinderopvangtoeslag) liggen gemiddeld rond de €18,50 per uur (afhankelijk van de hoeveelheid kinderen)
Vul nu een interesseformulier in of neem contact met ons op.

Wil je de Nanny in loondienst nemen? Ook dat kan! Neem dan even contact met ons op en we vertellen je meer.

Nanny basis zonder recht op kinderopvangtoeslag

Advies tarieven abonnement Nanny Basis (zonder recht op kinderopvangtoeslag) liggen tussen de € 14,00 – € 17,00 per uur,  neem hiervoor contact met ons op.

Voor de services zonder kinderopvangtoeslag; Nanny Werving en Selectie, Nanny Evenementen, en Nacht Nanny zijn onze tarieven:

  • Alleen Werving en Selectie Nanny: (€ 495,-) werving en selectie wordt verzorgd door Nanny Service Nederland. Na bemiddeling (€ 2500,-) van de Nanny met het gezin stoppen alle diensten.
  • Evenementen Nanny: € 24,95 per uur met € 50,- aanvraag kosten. Offerte op maat met knutselkoffer en schmink.
  • Nacht Nanny: €200,-  per nacht. Afhankelijk van het aantal en de leeftijd van de kinderen. Er wordt per aanvraag € 20,00 in rekening gebracht.

Deel deze pagina via social media