Tarieven Nanny Service Nederland

Nanny Deluxe en Nanny Exclusief met recht op kinderopvangtoeslag

Eenmalige bemiddelingsfee
Hiervoor verzorgen wij een uitgebreide intake (op dit moment via video bellen)  Na de intake gaan wij de vacature uitzetten gebaseerd op de wensen van het gezin. Geschikte Nanny’s worden uitgenodigd voor een uitgebreid selectiegesprek en voorgesteld. Bij een kennismaking regelen wij het kennismakingsgesprek en winnen wij een referentie in. Alle Nanny’s worden ook gescreend online. Daarnaast regelen wij de VOG en de EHBO van de Nanny en verzorgen wij de aanmelding bij de gemeente om kinderopvangtoeslag te kunnen aanvragen.

Wil je met jouw Nanny overstappen naar ons bureau, dan betaal je geen eenmalige kosten. 

Actie 2021
Als jij je samen met jouw Nanny Deluxe bij ons inschrijft, vragen wij geen kosten voor de aanmelding in het Landelijk Register Kinderopvang. Wij komen bij je langs en verzorgen de volledige aanmelding van de Nanny. Daarnaast verzorgen wij de aanvraag van de VOG en de EHBO van de Nanny en checken we haar referenties. Vraag naar de voorwaarden.

Onze all-in advies tarieven per gezin, voor Nanny Deluxe en Nanny exclusief (met recht op kinderopvangtoeslag) liggen tussen de  €18,50 en €25,50  per uur (afhankelijk van het loon van de Nanny en de hoeveelheid kinderen) Vul nu een interesseformulier in of neem contact met ons op.

Nanny Deluxe (10-36 uren per week opvang)
Nanny Deluxe is beschikbaar vanaf 10 uren per week. De Nanny heeft minimaal MBO 2 niveau afgerond en vaak een MBO 3 opleiding. Naast de verzorging van de kinderen, het halen en brengen van en naar school, peuterspeelzaal of andere activiteiten, het opvolgen van hun dagelijkse ritme houden en liefdevol opvangen van de kinderen is het in overleg mogelijk dat de Nanny lichte huishoudelijke taken, zoals boodschappen doen en eten koken, verricht.

Nanny Exclusief (vanaf 27 uren per week)
Nanny Exclusief is er exclusief voor jouw gezin vanaf 27 uren per week. Deze Nanny heeft minimaal MBO 4 of een HBO opleiding afgerond. Zij heeft 2 jaren werkervaring als Nanny aan huis. Vaak spreken de Nanny’s een tweede taal en hebben zij ervaring in het buitenland opgedaan. De Nanny Exclusief ontzorgt ouders met afspraken voor de kinderen (dokter, tandarts, speelafspraken, sporten), stuurt de huishoudelijke hulp aan, aanwezig tijdens/ organiseren kinderfeesten, gesprekken voor school in plannen, koken, boodschappen en huishoudelijke werkzaamheden. De Nanny Exclusief denkt mee en vooruit met het gezin en is organisatorisch sterk. In overleg kan de Nanny Exclusief mee tijdens vakanties.

Nanny in loondienst
Wil je de Nanny Deluxe of Nanny exclusief in loondienst nemen? Ook dat kan!

Veel Nanny’s willen graag in loondienst werken. Ze zijn dan helemaal commited aan jouw gezin en je kunt alle dagen en uren onderling vastleggen. De Nanny is bij het gezin in dienst, waarbij het doel is ouders te ontzorgen. Leuke activiteiten met de kinderen, knutselen, voorlezen of lekker naar buiten, de Nanny zorgt voor een leuke dag. Maar ook koken voor de kinderen, boodschappen doen en licht huishoudelijke werkzaamheden, ze kan het allemaal.

Voor interesse, neem contact met ons op en wij vertellen je meer.

Services zonder kinderopvangtoeslag

  • Evenementen Nanny: € 29,95 per uur met € 150,- aanvraag kosten. Offerte op maat met knutselkoffer en schmink.
  • Nacht Nanny: €500,-  per 2 nachten, voor 3 nachten € 700,- (minimale afname 2 nachten). Afhankelijk van het aantal en de leeftijd van de kinderen. Er wordt per aanvraag € 150,00 in rekening gebracht.

Deel deze pagina via social media