Tarieven 2017-09-15T14:42:55+00:00

Tarieven Nanny Service Nederland

Nanny Service Nederland heeft gekozen voor twee soorten tarieven, service met- en service zonder bureaukosten. De services met bureaukosten bestaan uit eenmalige werving en selectiekosten, bemiddelingskosten, een tarief voor de Nanny en bureaukosten per maand.

Services zonder bureaukosten bestaan uit een all-in tarief. Deze services zijn los en eenmalig aan te vragen.

Service met bureaukosten

Voor u van onderstaande service gebruik kunt maken, is het van belang dat u zich inschrijft. Wij komen dan bij u langs om uw wensen te bespreken. Nanny Deluxe en Nanny Plus zijn services met bemiddelings- en bureaukosten. De bemiddelingskosten zijn eenmalige kosten, bureaukosten komen iedere maand terug.

Werving en selectiekosten €99,95 eenmalig
Bemiddelingskosten: € 245,- eenmalig

Wilt u met uw Nanny overstappen van een ander bureau naar ons bureau, dan betaalt u geen werving en selectiekosten en geen bemiddelingskosten. 

Wij verzorgen de intake en de screening van de nanny en zoeken een Nanny die aansluit bij uw wensen en past in uw gezin. Iedere Nanny is in het bezit van een VOG (verklaring omtrent gedrag) en het certificaat EHBO voor kinderen. Ieder opvangadres wordt geregistreerd in het Landelijk Register Kinderopvang (hier zijn kosten aan verbonden). Voor het opvangadres wordt opgenomen, wordt er een Risico Inventarisatie Veiligheid en Gezondheid uitgevoerd en volgt er een inspectie van de GGD. De legeskosten worden aan de ouders doorberekend.

Actie 2017

Als u zich samen met uw Nanny inschrijft betalen wij de HELFT van de LEGESKOSTEN (inschrijving in het LRKP voor kinderopvangtoeslag). Daarnaast krijgt u 50% korting op de werving en selectiekosten en op de bemiddelingskosten. Wij verzorgen de aanvraag van de VOG en de EHBO van de Nanny. Tevens checken we haar referenties. Vraag naar de voorwaarden.

Advies tarieven Nanny Plus en Deluxe (met recht op kinderopvangtoeslag):
– € 14,00 per uur voor 1 kind
– € 15,00 per uur voor 2 kinderen
– € 16,00 per uur voor 3 kinderen
– € 17,00 per uur voor 4 of 5 kinderen
– Voor een BSO aanvraag (Buitenschoolse opvang) adviseren wij € 18,50 per uur vanaf 2/3  kinderen

Advies tarieven Nanny Basis (zonder recht op kinderopvangtoeslag):
– € 10,00 per uur voor 1 kind
– € 12,00 per uur voor 2/3 kinderen
– € 13,00 per uur voor 4 of 5 kinderen
Voor de Nanny Basis gelden aangepast bureaukosten, neem hiervoor contact met ons op.  

Bureaukosten: € 65,00 per maand 

Van de bureaukosten betalen wij de studiedagen van de Nanny, de bijeenkomst voor ouders, komen wij 2 keer per jaar langs voor een bezoek aan huis en wordt de Nanny begeleid door middel van contactmomenten.

Voor deze kosten wordt uw Nanny vervangen in geval van kortdurend verzuim van de Nanny en is het mogelijk om extra opvang aan te vragen, mits drie weken van te voren. Indien u geen vervanging wilt zijn de bureaukosten € 30,00 per maand.  Op aanvraag kunnen wij u een offerte sturen op maat. U kunt een interesseformulier invullen of met ons contact opnemen.

Services zonder maandelijkse bureaukosten
Voor de services Nanny Basis (selectie), Nanny Evenementen, Nanny Flexibel en Nacht Nanny is het tarief all-in. Deze services zijn zonder maandelijkse bureaukosten.

  • Alleen werving en selectie Nanny: € 1.150,00 euro werving en selectie wordt verzorgd door Nanny Service Nederland. Daarna stoppen alle diensten.
  • Evenementen Nanny : € 29,95 euro per uur
  • Nacht Nanny: € 150,00 per nacht. Er wordt per aanvraag  € 20,00 in rekening gebracht.

Deel deze pagina via social media

Deel deze pagina met een vriend