Tarieven Nanny Service Nederland

Nanny Deluxe met recht op kinderopvangtoeslag

Eenmalige bemiddelingsfee € 394,-
Hiervoor verzorgen wij een uitgebreide intake (op dit moment via video bellen)  Na de intake gaan wij de vacature uitzetten gebaseerd op de wensen van het gezin. Geschikte Nanny’s worden uitgenodigd voor een uitgebreid selectiegesprek en voorgesteld. Bij een kennismaking regelen wij het kennismakingsgesprek en winnen wij een referentie in. Daarnaast regelen wij de VOG en de EHBO van de Nanny en verzorgen wij de aanmelding bij de gemeente om kinderopvangtoeslag te kunnen aanvragen.

In de regio Noord Nederland (Groningen, Friesland en Drenthe) krijg je nu 50% korting op de eenmalige kosten. 

Wil je met jouw Nanny overstappen naar ons bureau, dan betaal je geen eenmalige kosten. 

Actie 2021
Als jij je samen met jouw Nanny bij ons inschrijft, vragen wij geen kosten voor de inschrijving in het Landelijk Register Kinderopvang. Wij komen bij je langs en verzorgen de volledige aanmelding van de Nanny. Daarnaast verzorgen wij de aanvraag van de VOG en de EHBO van de Nanny en checken we haar referenties. Vraag naar de voorwaarden.

Onze all-in advies tarieven per gezin, voor Nanny Deluxe (met recht op kinderopvangtoeslag) liggen gemiddeld rond de €18,50 per uur (afhankelijk van de hoeveelheid kinderen) Vul nu een interesseformulier in of neem contact met ons op.

Wil je de Nanny in loondienst nemen? Ook dat kan! Neem dan even contact met ons op en we vertellen je meer.

Services zonder kinderopvangtoeslag
Advies tarieven abonnement Nanny Basis (zonder recht op kinderopvangtoeslag) liggen tussen de € 14,00 – € 17,00 per uur,  neem hiervoor contact met ons op.

  • Alleen Werving en Selectie Nanny: (€ 495,-) werving en selectie wordt verzorgd door Nanny Service Nederland. Na bemiddeling (€ 2500,-) van de Nanny met het gezin stoppen alle diensten.
  • Evenementen Nanny: € 24,95 per uur met € 50,- aanvraag kosten. Offerte op maat met knutselkoffer en schmink.
  • Nacht Nanny: €200,-  per nacht. Afhankelijk van het aantal en de leeftijd van de kinderen. Er wordt per aanvraag € 20,00 in rekening gebracht.

Deel deze pagina via social media