Tarieven Nanny Service Nederland

Nanny Service Nederland heeft gekozen voor twee soorten tarieven, service met- en service zonder recht op kinderopvangtoeslag. De services bestaan uit eenmalige werving en selectiekosten, bemiddelingskosten, een all-in tarief per uur.

Nanny Deluxe met recht op kinderopvangtoeslag

Werving en selectiekosten € 149,- eenmalig
Bemiddelingskosten: € 245,- eenmalig

In de Regio Noord Nederland(Groningen, Friesland en Drenthe) ontvangen ouders nu 100% korting op de werving en selectiekosten, daarnaast zijn de bemiddelingskosten tijdelijk verlaagd naar €100,-. Neem snel contact op voor een Nanny aan huis. 

Wil je met jouw Nanny overstappen van een ander bureau naar ons bureau, dan betaal je geen werving en selectiekosten en geen bemiddelingskosten. 

Wij verzorgen de intake en de screening van de nanny en zoeken een Nanny die aansluit bij jouw wensen en past in jouw gezin. Iedere Nanny is in het bezit van een VOG (verklaring omtrent gedrag) en het certificaat EHBO voor kinderen. Ieder opvangadres wordt geregistreerd in het Landelijk Register Kinderopvang (hier zijn kosten aan verbonden). Voor het opvangadres wordt opgenomen, wordt er een Risico Inventarisatie Veiligheid en Gezondheid uitgevoerd en volgt er een inspectie van de GGD. De legeskosten worden aan de ouders doorberekend.

Actie 2019

Als jij je samen met jouw Nanny bij ons inschrijft, vragen wij geen bemiddelingskosten voor de inschrijving in het Landelijk Register Kinderopvang. Wij komen bij je langs en verzorgen de volledige aanmelding van de Nanny. Daarnaast verzorgen wij de aanvraag van de VOG en de EHBO van de Nanny en checken we haar referenties. Vraag naar de voorwaarden.

Onze all-in advies tarieven voor Nanny Deluxe (met recht op kinderopvangtoeslag) liggen tussen de € 16,70 – € 22,70 per uur.
Op aanvraag kunnen wij jou een offerte sturen met de maandelijkse kosten. Je kunt een interesseformulier invullen of met ons contact opnemen.

Wil je de Nanny in loondienst nemen? Ook dat kan! Neem dan even contact met ons op en we vertellen je meer.

Services zonder recht op kinderopvang toeslag

Advies tarieven abonnement Nanny Basis (zonder recht op kinderopvangtoeslag) liggen tussen de € 13,00 – € 17,00 per uur,  neem hiervoor contact met ons op.

Voor de services Nanny Basis (selectie), Nanny Evenementen, en Nacht Nanny zijn onze tarieven:

  • Alleen Werving en Selectie Nanny: € 2000,00 werving en selectie wordt verzorgd door Nanny Service Nederland. Daarna stoppen alle diensten.
  • Evenementen Nanny: € 24,95 per uur met € 50,- aanvraag kosten. Offerte op maat met knutselkoffer en schmink.
  • Nacht Nanny: € 150,- a €200,-  per nacht. Afhankelijk van het aantal en de leeftijd van de kinderen. Er wordt per aanvraag € 20,00 in rekening gebracht.

Deel deze pagina via social media