Veelgestelde vragen 2017-04-18T18:05:04+00:00

Veelgestelde vragen

Heeft u een vraag? Kijk eerst even bij onze veelgestelde vragen. Staat uw vraag er niet bij, vul dan ons contactformulier in onderaan de veelgestelde vragen.

Wij verzorgen de volledige inschrijving en zullen contact opnemen met uw Nanny. Wij nodigen de Nanny uit bij ons op kantoor om de procedure door te nemen. Wij regelen alle benodigde documenten en verzorgen de inschrijving bij de gemeente om het gewenste registratienummer te verkrijgen in het LRKP. (Landelijk register kinderopvang). U ontvangt korting op de bemiddelingskosten.

Overstappen gaat snel en eenvoudig middels het wijzigingsformulier. In een eerder stadium ingediend zijn alle documenten ingediend waarna uw huidig gastouderbureau voor de registratie in het LRKP heeft gezorgd. Met het wijzigingsformulier geven wij aan dat u veranderd van gastouderbureau. Wij verzorgen de gehele overstap.

Wij rekenen €300,- bemiddelingskosten. Hiervoor verzorgen wij de volledige werving en selectie en de inschrijving in het Landelijk Register Kinderopvang en Peuterspeelzalen. Hierdoor heeft u recht op kinderopvangtoeslag.

ACTIE 2017
Als u zich samen met uw Nanny inschrijft betalen wij de HELFT van de LEGESKOSTEN (inschrijving in het LRKP voor kinderopvangtoeslag). Daarnaast krijgt u 50% korting op de bemiddelingskosten. Wij verzorgen de aanvraag van de VOG en de EHBO van de Nanny. Tevens checken we haar referenties. Vraag naar de voorwaarden.

Wij streven ernaar een inschrijving z.s.m. te laten verlopen maar u dient rekening houden met 2 weken voor het aanvragen van een VOG en termijn van 8-10 weken voor het verkrijgen van het registratienummer in het LKRP.

 

Ja u kunt met terugwerkende kracht kinderopvangtoeslag krijgen. Echter de datum van inschrijving in het LKRP is leidend. Houdt er rekening mee dat over de periode voorafgaand aan de inschrijving u geen toeslag kunt ontvangen. Daarnaast moet u de kinderopvangtoeslag aanvragen binnen 3 maanden, na het starten van de opvang.

Wij hanteren een adviestarief waarbij het uurloon van de Nanny tussen de € 11,- en € 14,- ligt. Via onze handige tool kunt u zelf berekenen hoeveel geld u netto moet betalen.

Een Nanny dient in het bezit te zijn van een diploma van een kindergerichte opleiding. Daarnaast zal een verklaring omtrent gedrag van niet ouder dan  2 maanden, een diploma EHBO en geldig legitimatiebewijs moeten worden overhandigd. Wij helpen uw Nanny graag verder in het verkrijgen van de benodigde documenten.

De Nanny heeft recht op gemiddeld 4 weken doorbetaalde vakantiedagen en 6 weken loonbetaling bij ziekte (tenminste 70% van het loon). Indien uw Nanny als zelfstandig ondernemer werkzaam is, vervallen deze rechten.

Staat uw vraag er niet bij? Vraag het aan onze gezinsconsulten

Vul het formulier in of bel 023 – 737 05 52 tijdens onze openingsuren.

Deel deze pagina via social media

Deel deze pagina met een vriend